Goddelijke Bescherming

Rhema Woord
278pikelk – 10 juni 2019
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor diegenen met oren om te horen. Mijn kinderen, wat belast u vandaag? Leg het aan Mijn voeten. Denk eraan dat geen enkele situatie hetzelfde blijft, omdat u leeft in een wereld van constante verandering. Toch blijf Ik Dezelfde door al van gisteren en al van morgen. Werp uw lasten op Mij, Mijn kinderen. Mijn juk is gemakkelijk en Mijn last is licht. Staat u Mij toe om u Mijn rust te geven, Mijn kinderen, of blijft u worstelen tegen de duisternis in uw eentje?

Ja, er is hier een leerproces, maar u zult de verdrukking dat op u weegt voelen opheffen als u zult vertrouwen. Vertrouw op Mij om u door alles heen te helpen wat u ook confronteert. Geen enkel gewicht is te groot voor u om te dragen als u Mij toestaat het zware werk te doen. Geen enkel hart is te gebroken voor Mij om te herstellen. IK BEN uw Leverancier en Ik lever overvloedig, maar velen falen om Mij op deze manier te zien. Zij zijn blind om te ontvangen wat Ik hen aanbied. Sta uzelf niet toe om het slachtoffer te worden van uw omstandigheid.

Als u zinkt, is Mijn Hand open en binnen uw bereik om te grijpen. Ik beloof dit aan Mijn kinderen. Reik uit. Pak Mijn Hand vast. Ik geniet ervan Mijn kinderen te helpen. Ik wens dat iedereen dit ziet. Ik sta aan uw zijde als u zich alleen voelt. Als u naar Mij uitreikt, zal Ik zeker uw hand vastpakken en u in veiligheid brengen. IK BEN uw Schild en Beukelaar. IK BEN uw Kracht als u er geen hebt. Bekijk uw situaties niet met uw eigen inzicht, maar met die van Mij.

Als u in uw eentje blijft, zult u een misslag begaan; maar met Mij is uw overwinning al voltooid. Plaats uw geloof in Mij, Mijn kinderen. Sta Mij toe om te vernieuwen wat van u is afgenomen. Sta Mij toe om terug te betalen wat de vijand van u heeft gestolen. Sta Mij toe om uw herstel te zijn. Wat is uw vraag, Mijn kinderen? IK BEN het antwoord. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> Divine Protection

YouTube

Psalm 35:2