Word Wakker voor Een Uur 

Rhema Woord
278pikelk – 14 december 2018
Vrij vertaald

Mijn schrijfster, schrijf Mijn woorden op voor diegenen met oren om te horen. Alles is geschreven in Mijn Woord, maar zovelen slagen er niet in om het te doorzoeken, en veel anderen missen onderscheidingsvermogen en begrip in hun studies. Wie zijn diegenen die aandacht hebben besteed aan de overvloedige tekenen op uw natie en op uw hele Aarde? Bent u wakker geworden? Zijn uw ogen geopend voor de verdeeldheid die optreedt tussen Mijn licht en de duisternis van de vijand? Het is gemakkelijk maar dwaas om Mijn tekenen te negeren die nu op uw Aarde worden opgehoopt. Sommigen van Mij, en sommigen ​​van de uitvoering door de vijand zelf dat is toegestaan.

Ziet u, Mijn kinderen, de tafel is gezet en het feest is bereid. Waar zijn Mijn dienaren? Hebben zij de feestzaal verlaten? Zijn zij weggeroepen door de zorgen van deze wereld? Ik roep tot hen, kom terug, Mijn dienaren, naar uw aangewezen plaatsen, want deze lekkernijen kunnen zichzelf niet bedienen! Ik roep u op nu! Duurde het voedsel te lang om bereid te worden? U dwaalde af, zo moe van het wachten? Moet het eten niet tot in de perfectie bereid worden voordat het geserveerd wordt? Uw geduld is op, nietwaar? Ik heb keer op keer herhaald, uw tijd is niet Mijn tijd en Mijn timing zal altijd perfect zijn.

Heb geen twijfel, Ik weet hoe het is om deel uit te maken van een wereld waarin u niet thuishoort. Kijken hoe het u voorbijgaat als toeschouwer, maar niet meedoet. Benijd hun gulzigheid niet, Mijn geliefden, want uw beloning is onvergelijkbaar met hun voorbijgaande vlaag van gulzigheid. Keer terug tot Mij, Mijn dienaren! Hoewel uw lichaam en geest pijn doen en u gelooft dat u niet verder kunt, moet u wel. Sta Mij toe om uw kracht te zijn in deze laatste uren. Bent u gestopt met het geloven van Mijn beloften, omdat ze te ver weg leken?

Ze zijn nooit opgehouden en zijn eeuwig veilig, want Ik kom niet terug op Mijn Woord en Mijn verbond met u is eeuwig. Als u terug bent gestapt in deze wereld, stop dan dood in uw sporen, bekeert u en keer terug naar uw Verlosser. Ik zie zovelen die hebben opgegeven en toegegeven. U hebt uw kruizen neergelegd, want Mijn last op u verzwaarde u. U nam Mijn last op uzelf, alsof u kon. U bent het vergeten, Mijn juk is gemakkelijk en Mijn last is licht. Keer terug tot Mij, Mijn dienaren, want u moet deelnemen in het oogsten van Mijn oogst!

Zoveel gerijpte tarwe tussen het onkruid. Word niet buiten beschouwing gelaten als een oogstarbeider. Kom terug en bedien op Mijn feest! Vecht tegen uw vermoeide botten en draag Mijn juk, niet die van uzelf. We kijken neer op het kamp van de vijand en zijn klaar om aan te vallen. Word wakker, Mijn slapende soldaten en trek uw wapenrusting aan! Oorlogsvoering staat op het punt te intensiveren, want wij hebben vijanden in ons eigen kamp. Zij zullen verdreven worden en wij zullen hen overweldigen, en wanneer ons leger éénstemmig wordt zullen zij geen enkele kans tegen ons hebben. Word wakker, diegenen van u die in slaap zijn gevallen!

Kunt u niet eens een uur met Mij de wacht houden? Heeft de vijand u gehypnotiseerd met het kunstaas van deze wereld? U bent misleid, want er is niets dat u zou moeten weghouden van Mij. Mijn oogstarbeiders, hef uw ogen op en kijk naar de velden, want ze zijn rijp en klaar voor de oogst! U maakt deel uit van Mijn eindtijd plan, als u wakker bent en vlijtig blijft. Als u slaapt, word wakker! >>>>> Wake up 4 1 hour

YouTube

Psalm 89:34
Matteüs 11:28-30, 16:3,4, 24:13,32
Lucas 9:23
Johannes 4:35
Galaten 6:9