Eensgezind- luister alstublieft

Rhema Woord
278pikelk – 7 september 2018
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor degenen met oren om te horen. Mijn kinderen, velen van u spenderen tijd aan speculatie en speculeren over Mijn perfecte timing. Kijken naar kalenders en projecteren aan wat zij afleiden om Mijn plan te zijn. Ik verzeker u, Mijn kinderen, dingen op uw Aarde voeren op, zoals u de tekenen en geboorteweeën nu duidelijk kunt zien als u wakker bent. Ik doe een beroep op die van Mij om nu meer te doen, meer dan alleen dagen tellen van het ene teken naar het volgende. Meer dan alleen speculeren over wat Ik zou kunnen doen en wanneer.

Want deze data die u onderscheidt door uw speculaties kunnen komen en gaan, en waar zult u dan zijn? Zoals met de voorbije tijden toen de data zijn gekomen en verdwenen, zult u beginnen het opnieuw te beoordelen en opnieuw te berekenen. Ik frons hier niet op, geliefden. Ik moedig uw zoeken aan. Maar hier is Mijn voorbehoud: Als deze komende dagen voorbijgaan zonder te manifesteren wat u verwacht of waar u op hoopt, roep Ik nu allen van Mij op die wakker zijn om uw gezegende hoop alleen in Mij te plaatsen. Plaats uw gezegende hoop in wat Ik voor u bereikt heb aan het kruis.

Plaats uw gezegende hoop niet in Mijn timing of in uw eigen speculatie, want in deze tijd wens Ik voor niets liever dan een verenigd Lichaam. Een lichaam eensgezind met alle oren die horen en alle ogen die zien in eenheid als één, en onthouden dat ongeacht wanneer Mijn timing plaatsvindt, het Mijn timing is; Mijn perfecte timing. Ja, het is Mijn wil dat u onderzoek doet en degenen onderwijst die ontwaken, maar u moet hen in de eerste plaats onderwijzen over Wie IK BEN. Onderwijs hen in Mijn beloften. Leer hen in het feit dat ontsnapping niet uw gezegende hoop is, maar IK de Enige Gezegende Hoop BEN.

Zovelen houden vast aan data en dagen in kalenders die door velen zijn voorspeld. Ik zie hun hoop gezet op data. Ik zie hun ogen gericht op data. Richt uw ogen op Mij, Mijn geliefden. Wijs hen naar Mij toe. Ik wens een verenigde Bruid waar de horende oren en de ziende ogen één zijn met het kloppend hart binnenin. IK BEN dat kloppend Hart. Het Lichaam van Mijn Bruid moet nu verenigen, niet door eenvoudigweg in te stemmen met data op een kalender. Ik wens dat Mijn Bruid zich verenigt in Lichaam, haar Lichaam dat Mij omringt, haar kloppend Hart. Verenig, Mijn geliefden. Hoor eensgezind Mijn stem. Zie Mij alleen als uw Enige Gezegende Hoop.

Zing Mijn lof in perfecte harmonie met elkaar. Uw eenheid in Mij is uw bovennatuurlijke kracht en bescherming. U moet wat dan ook opzij zetten wat u verdeelt. Leef nu in Mijn koninkrijk. Kijk met Mijn ogen, hoor met Mijn oren en voel Mijn Hart in u kloppen, Mijn Bruid. Ik train u in rechtvaardigheid. IK BEN u aan het perfectioneren zodat wanneer Onze Trouwdag arriveert, u zal zijn als één mooi verenigd en volledig bereid om uw Bruidegom te ontvangen. Ik hou van u, Mijn Bruid. Yahshua Ha Mashiach >>>>> One Accord- Please listen

YouTube

Jesaja 62:5
Jeremia 33:11
Joël 2:16
Matteüs 24:3-8
Efeziërs 4:1-6

Advertisements