Blijf op ZIJN MUUR!

Rhema Woord
278pikelk –  2  april 2018
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor degenen met oren om te horen. Mijn kinderen, zij die aangewezen zijn om op te letten, blijf op de muur, Mijn geliefden! Leg elke ontmoediging aan Mijn voeten. Ik beloof u te ondersteunen, Mijn geliefden, in Mijn macht, maar niet de uwe. Als u uitgekeken hebt naar bepaalde dagen en data voor Mijn wederkomst voor u en ze zijn gekomen en gegaan, sta niet toe dat de vijand u ontmoedigt. Reis door. Ik vraag in Mijn Woord dat Mijn kinderen bewust worden en zelfs waarschuwen voor de dingen die in Mijn Woord getoond worden. Zij doen gewoon wat hen gezegd wordt.

Als u niet sterk genoeg in het geloof bent om vooruit te gaan wanneer bepaalde data komen en gaan, wendt u dan tot Mij. Nogmaals, Ik beloof uw kracht te zijn. De wolven zijn de vijanden en er zijn genoeg rond om de hielen van Mijn wachters op de muur te bijten. De spotters zullen zich nog verder ver­me­nig­vul­di­gen, maar dit is geen excuus om van Mijn muur af te klimmen. Wees onder­steunend voor Mijn wachters nu zij Mijn perfecte puzzel construeren. U moet geen aandacht schenken aan degenen die denken dat ze het beste weten, want dat doen ze niet. Het is waar dat niemand de exacte datum of het uur weet, maar Ik beveel dat al Mijn kinderen moeten opletten.

Ik beveel elk van Mijn kinderen om het seizoen te begrijpen waarin zij zich bevinden. Ik heb Mijn Woord voor u gegeven om te onderscheiden, en Ik heb dromen en visioenen, en woorden gegeven aan Mijn boodschappers en wachters en profeten door Mijn Heilige Geest, voor mensen met ogen om te zien en oren om te horen. De vijand zal proberen u ervan te overtuigen om uw olie te lossen of om het eenvoudigweg niet aan te vullen, maar laat hem u niet bedriegen. Als u tegen Mijn wachters komt, denk eraan dat uw acties zullen worden geoordeeld, want u zou het al moeten weten dat zij gedeeltelijk profeteren en hun ant­woorden onvolledig zullen zijn.

Ze zijn belast met het samenbrengen van Mijn puzzelstukjes. U wordt als hongerige wolven wanneer u hen aanvalt en bespot, en u doet niets om Mijn Koninkrijk te dienen. U voedt de wolven met uw eigen trots wanneer u ernaar handelt. Mijn wachters dienen Mij, en met uw bespotting voedt u eenvoudigweg de wolven. Sta Mij toe om uw hart en uw motieven te onderzoeken als u voelt dat u iets te zeggen hebt. Ik ken elk hart en Ik ken de motieven van elk van Mijn kinderen. Als hun motieven zuiver zijn en ze zuiver van hart zijn, zal het u niet goed van pas komen wanneer u tegen hen komt in gedachte, woord of daad.

Wees heel voorzichtig over wie u kleineert, Mijn kinderen, want zoals Ik al zei, er zijn al genoeg wolven te vinden. Zorg ervoor dat u hen niet voedt en zorg ervoor dat u er geen wordt. Ik herhaal tot Mijn wachters, blijf op Mijn muur, Mijn geliefden. Blijf in het geloof. Blijf in Mij, uw lampen vol houdend en uw harnas aan. Bid onophoudelijk in Mijn Heilige Geest. Communiceer vaak met Mij, onderscheidend Mijn lichaam. Blijf in Mijn Woord en sta Mij toe om te werken aan de harten van degenen die tegen u zijn. Laat u niet meeslepen tot kleine debatten met degenen die ervoor kiezen om tegen u te vechten.

Sta stevig in Mijn kracht en geef uw posten niet op. Ontvang Mijn bemoediging, Mijn geliefden. Ontvang Mijn vrede die al uw begrip te boven gaat. Houdt uw lampen vol en helder brandend. Mijn Heilige Geest is uw lampolie, en Hij zal u blijven vullen tot aan de rand als u dat toestaat. Hij zal u niet verlaten of in de steek laten. Sta Hem toe u te vullen tot aan de rand, heb lief en bid voor zelfs degenen die tegen u zijn. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> Stay on HIS WALL!

YouTube
 
Psalm 105:15
1 Johannes 4:7-21
 

Advertisements