Buig Naar MIJ

Rhema Woord
278pikelk –  7 maart 2018
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor degenen met oren om te horen. Deel het nu met Mijn kinderen om hen eraan te herinneren. Velen moeten eraan herinnerd worden, inclusief deze schrijfster. Mijn Heilige Geest is een geschenk dat ontvangen moet worden door degenen die Mij als hun Verlosser hebben aangenomen. Wanneer u eenmaal Mij in uw hart hebt ontvangen, verblijft de Heilige Geest onmiddellijk in u. Sommigen wanneer zij Mijn Heilige Geest ontvangen, worden onmiddellijk door Hem overgenomen. Zij buigen zich naar Hem als een riet in de wind en staan ​​Hem toe om hun elke gedachte, woord en daad te richten. Voor anderen is Zijn werk niet zo eenvoudig.

Voor sommigen zijn ze nog steeds zo gewikkeld in deze wereld dat Hij wordt onderdrukt, op een afstand gehouden en in hen ineffectief wordt gemaakt. Hoewel Hij er is, beseffen deze kinderen Zijn kracht niet als hun Helper en Gids. Zij blijven hun eigen bergen beklimmen in plaats van op Mijn gemakkelijke pad te lopen. Hun vleselijke trots wint, en ze gaan door met hun eigen manier van denken in de overtuiging dat ze het beste weten. Hardnekkig en blind voor het leven dat Mijn Heilige Geest hen biedt. Wanneer u zich overgeeft aan Mijn Heilige Geest, Mijn geliefden, is wanneer u echt sterk wordt.

Sterk in Mij en in staat om de aanvallen van de vijand tegen u te weerstaan. Als u zich niet overgeeft aan Mijn Heilige Geest, hebt u een mikpunt op uw rug, en u zult zelfs de giftige pijlen niet zien aankomen wanneer de vijand ze op u afvuurt. Het verstand van mensen faalt om Mijn Heilige Geest te herkennen omdat ze doordrenkt zijn van zelfbewustzijn. Ze herhalen dezelfde fouten en hun trotse manier van leven steeds maar weer, en breken nooit vrij. Ze zijn slaven van deze wereld, en hoewel hun ketenen zijn verbroken, blijven ze onwetend gevangen voor deze wereld en de innerlijke vijand.

Ze weigeren Mijn kracht en macht te erkennen om hen te bevrijden van de slavernij van de vijand en vast te blijven zitten. Wat Ik hen aanbied klinkt te mooi om waar te zijn. Dus ook al hebben ze Mij in hun hart ontvangen en hebben ze in hun hart Mijn bovennatuurlijke kracht, weigeren ze zelfs om zelfs een stap vooruit in deze kracht te zetten. Ze blijven onder de vloek van de vijand, ook al zijn ze al bevrijd. Ze blijven zich concentreren op hun eigen omstandigheden, zich wentelend in de modder die Mijn bloed al heeft weggewassen. Ze ontzeggen Mij wanneer Ik verlang om ze te dragen.

Ze zijn meer comfortabel vast in hun eigen trots, vast te zitten waar ze zijn. Bent u dat? Weigert u te worden bevrijd van uw eigen trots? Weigert u om uit de beerput van de vijand te kruipen en de vrijheid te ontvangen die Ik u heb aangeboden? Er zullen degenen zijn in de Hemel die Mij in hun hart hebben ontvangen, maar zij hebben Mij nooit toegestaan ​​om zelfs maar één van hun stappen hier op deze Aarde te leiden; degenen die nooit vrijheid van de vijand kozen; degenen die waren gereinigd, maar nooit ervoor kozen het slijk te verlaten. Grijp uw vrijheid in Mij, Mijn geliefden!

Bid dat uw “zelf” zal afnemen zodat Ik kan toenemen in kracht in u. Buig naar Mij om Mijn kracht te ontvangen. U zult elke keer verliezen als u alleen vecht met de vijand. Hij voedt zich met uw zondige aard en zal u beperken tot puin bij elke kans die hij krijgt. Ik kan u naar deze vrijheid leiden, Mijn geliefden, maar u moet er dan voor kiezen om het te ontvangen om elke hardnekkige trots opzij te zetten. Ik wens voor heel Mijn schepping om Mijn liefde te ontvangen, om Mijn vrede te ontvangen, en de goede gaven te ontvangen die Mijn uitkomsten te bieden hebben.

Er is niets in uw wereld dat u meer zal bevredigen dan een relatie met Mij. Niets. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> Bend to ME

YouTube

Romeinen 12:1-3
Galaten 2:20

Advertisements