Dat waar IK BEN, u ook mag zijn

Rhema Woord
278pikelk –  31 december 2017
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor mensen met oren om te horen. Mijn kinderen, het is voorbij belangrijk voor Mij dat u Mijn liefde voor u begrijpt, weet en ervaart. Baseer dit niet op menselijke normen, maar op Mijn bovennatuurlijke normen. Wees stil, Mijn kinderen. Zoek Mij in Mijn Woord en ontvang de beloften die Ik voor u heb. Niets is nu perfect in uw leven, want u leeft tussen een gevallen schepping. Maar weten in uw hart hoeveel u geliefd bent, en begrijpen wat u te wachten staat, moet dit uw belangrijkste focus zijn. Ik vertel geen leugens, Mijn kinderen.

Wanneer u Mijn Woord leest, vertelt het u dat Ik was weggegaan om een plaats voor u te bereiden, net zoals een bruidegom een ​​perfecte plaats voor zijn verloofde bereidt in het huis van zijn vader. U bent verloofd met Mij, Mijn Bruid, de Koning der koningen en Heer der heren. U bent niet verloofd met deze wereld of iets dat er deel van uitmaakt. Kijk naar die afbeelding. U moet de Bruid zijn van een Perfecte Echtgenoot. Een Echtgenoot die u meer liefheeft dan u begrijpt. Iemand die geen compromis wil sluiten in alles wat Hij voor u in de eeuwigheid zal doen. Ik begrijp, Mijn geliefden, uw verlangen en uw uitputting.

Alstublieft, Mijn kinderen, u moet Mijn grote afbeelding zien en uw aardse beperkingen verwijderen. Neem uw oogkleppen af ​​en concentreer u op Onze toekomst. Bid voor het geloof om dit te doen. Ongeacht wat u in dit rijk tegenkomt, het zal niets zijn in vergelijking tot de eeuwigheid met Mij. U kunt aan het werk gaan om al uw aardse dingen op een rij te krijgen, maar niets dat u nu doet zal ertoe doen in Mijn eeuwige Paradijs. Alstublieft, Mijn geliefden, verwijder uw focus van het niets dat nu om u heen gebeurt en concentreer u op Mijn grote foto. Focus op Mij. Als deze dingen niet waar zouden zijn, zou Ik ze niet in Mijn Woord hebben gedeeld.

Ik heb een plaats die buiten uw bevattingsvermogen op u wacht. Binnenkort geen pijn meer, geen tranen meer, geen frustratie meer, maar gewoon liefde, gewoon vrede, gewoon vreugde. Alle dingen waar u nu tegenaan gaat, zullen vergeten worden en u zult in de liefdevolle armen van een Perfecte Vader gewikkeld zijn. Discussieer niet over Mijn timing met anderen, Mijn kinderen, wees gewoon stil. Onthoud, Mijn timing is perfect en kan door niemand worden bepaald. Er zijn wolven onder de schapen die u proberen af ​​te leiden met valse tijdlijnen. Pas op! Weet dat als u zich volledig op Mij concentreert, Mijn timing niet zoveel zal uitmaken als het ervaren van Onze relatie.

Ik heb wachters die belast zijn met het oplossen van delen van Mijn eindtijd puzzel; ja, dit is waar. Maar als u merkt dat u meer geeft om, en meer zorgen maakt over, Mijn timing dan Mij, ga dan een stap achteruit en onthoud dat Mijn timing perfect is en geen enkele menselijke geest de complexiteit ervan volledig kan bevatten. Ervaar Mijn liefde boven en buiten alle andere dingen. Zovelen zijn zo ver weg als het gaat om het raden van Mijn plannen en Mijn uitkomsten. Geef de baby’s geen plakken vlees, Mijn wachters. Wees heel voorzichtig met de manier waarop u de stukjes van Mijn puzzel aflevert. Loop niet vooruit.

Sta nu op, Mijn geliefden. Houd uw hart gericht op uw Bruidegom. Een Bruidegom die hier was voordat de tijd begon, en een Bruidegom die niets liever wil dan verzoend te worden met Zijn schepping. Niets wat de mensheid of deze wereld te bieden heeft, kan op wat voor manier dan ook vergelijken met wat Ik voor u in petto heb. Ik zeg nogmaals, u bent niet in staat om te begrijpen wat de eeuwigheid met Mij inhoudt. Wees stil. Wees geduldig. Focus op Mij. Focus op Mijn beloften. Concentreer u op Mijn volmaakte liefde. De vijand is meedogenloos met zijn pijlen van haat. Hij schiet Mijn kinderen ongezien neer met giftige pijlen, zijn leugens. Geloof zijn leugens niet, Mijn kinderen.

Weiger zijn leugens te geloven. Focus op Mij. Focus op Mijn waarheid. Gebruik uw schild van geloof om zijn aanvallen af ​​te weren. Loop nu als één met Mij en zie hoe zijn pijlen op de grond vallen. Geniet met Mij in zijn nederlaag. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> that where I AM there ye may be also

YouTube

Johannes 14:1-3, 15
Matteüs 6:33, 22:37-‬40
1 Korintiërs 2:9
Efeziërs 2:6
1 Johannes 4:7‭-‬16

Advertisements