MIJN Rechtvaardigheid!

Rhema Woord
278pikelk –  22 december 2017
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor mensen met oren om te horen. Mijn kinderen, hoeveel van uw focus ligt op uw eigen zonde in plaats van op Mij te zijn? Wanneer u op uw zonden concentreert, richt u zich op uzelf. Het is een slim bedrog dat door de vijand is aangedragen en het belemmert direct Mijn kruisiging van uw vlees. Als u op de een of andere manier denkt dat u door uw eigen kracht vrij van zonden kunt blijven, wordt u misleid, want het vereist Mijn kracht door de Heilige Geest, Ruach Ha Kodesh, aan de binnenkant van u om uw verlangens te veranderen.

U kunt zeker voor Mij bidden om gewoonten te veranderen en verslavingen uit uw lichaam te verwijderen, maar als u uzelf probeert te veranderen, beloof Ik dat u zult falen en vallen. Dit is Wie de Heilige Geest is, Hij is een Beeldhouwer die de duisternis in uw hart af beitelt. Soms verwijdert Hij deze stukjes van de duisternis allemaal tegelijk. Andere keren werkt Hij heel langzaam en methodisch om uw hart te vormen en vorm te geven. Hoe meer aandacht u besteedt aan het ver­anderen van uzelf voor Mij, hoe langer het duurt voor de Heilige Geest om echt ver­an­de­ringen aan te brengen in u.

Concentreer u op Mijn voltooid werk, Mijn kinderen, niet op uw mislukkingen. Vele mensen leren valselijk dat u uzelf presentabel moet maken voor Mij. Nee, Mijn kinderen, Ik heb u al, door Mijn vergoten bloed aan het kruis, presentabel gemaakt aan Mijn Vader. Mijn Woord leert dat Mijn Heilige Geest uw Helper is, maar toch weigeren zovelen Zijn hulp en proberen ze zondevrij te leven in de kracht van hun eigen vlees. Dit is onmogelijk, Mijn kinderen, want alleen met het heldere licht van Mijn Heilige Geest kan een kind nieuw worden gemaakt. Dit proberen in uw vlees is vruchteloos en trots.

Teruggaan naar de wereld is wat velen doen wanneer zij voelen dat zij nooit deze denkbeeldige zondeloosheid kunnen waarmaken. Ze falen zo constant dat ze opgeven. Dit komt omdat er absoluut geen kracht is om te vluchten voor de zonde in uw vlees. Zonde is een deel van u. U bent deel van een gevallen schepping, en alleen door Mijn Heilige Geest kan Mijn gerechtigheid een deel van u worden. Als u blijft toestaan ​​dat de vijand u alleen laat vechten tegen de verlangens van uw vlees, zult u elke keer verliezen. Roep Mijn Heilige Geest aan om u te vervullen.

De Heilige Geest is uw overwinning, want uw vlees zal nooit winnen. Het kan niet. De wijnstokken in de wijngaard staan ​​stil, maar worden zorgvuldig gesnoeid en onderhouden door een planter. De winden blazen op ze en ze buigen, en hun dode bladeren worden door die wind verwijderd. Ze hebben zelf geen macht om zichzelf te snoeien, maar dat is de taak van de snoeier. De beeldhouwer begint met een klomp klei. De klei op eigen kracht heeft geen vermogen om vorm te geven, maar de beeldhouwer moet deze nauwkeurig vormen en vormen tot in het vat wat hij wenst.

Hij kan er ook voor kiezen om kleuren toe te voegen en het aantrekkelijk te maken voor het oog, maar toch begon het als een eenvoudige klomp klei. Word niet ongeduldig met uzelf in uw mislukkingen, want gefocust blijven op uw zonde is niets anders dan trots op uzelf. Ziet u het, Mijn kinderen? U bent gewoon een klomp klei, een wijnstok in afwachting van snoeien. U hebt geen macht in uw eigen gezag om te veranderen, en alleen wanneer u aan uzelf opgeeft, kan Mijn hand u vormen en uw dode vrucht verwijderen. Ik smeek u, Mijn kinderen, sta toe dat de kracht van Mijn Heilige Geest de kracht van verandering is die uw hart heiligt.

U kunt op geen enkele manier rechtvaardig zijn zonder Mijn Heilige Geest, en tenzij uw vrucht door Hem wordt voortgebracht, is het dood en uw goede werken zijn als vuile vodden. Sta Mij toe om dagelijks uw vlees te kruisigen, Mijn kinderen, en om uzelf leeg te maken, want er is geen heiligheid in u, en het is niet uw eigen gerechtigheid, maar die van Mij. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> MY Righteousness!

YouTube

Genesis 15:6
2 Korintiërs 4:7
Galaten 2:20
Kolossenzen 3:1‭-‬17
Hebreeën 12:2
 

Advertisements