ik

Rhema Woord
278pikelk –  13 december 2017
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf deze woorden op voor mensen met oren om te horen. Velen van u vragen zich af wie deze schrijfster is die Mijn boodschappen en waarschuwingen uitgeeft wanneer ik haar roep? (En ik stop precies daar en zeg dat ik niet altijd gehoorzaam ben, en ik probeer het te zijn, maar ik faal.) Wie is deze persoon die Mijn rhema kennis deelt? Mijn schrijfster kende Mij ooit toen zij nog jong was, maar zij koos ervoor weg te rennen en deze wereld tegen het lijf te lopen. Zij bracht vele jaren alleen door, hoewel Ik altijd aan haar zijde stond. Zij confronteerde vele uitdagingen in haar leven, want zij faalde om een ​​beroep op Mij te doen.

Zij viel in een leven van zonde voorbij alles wat we kunnen tellen. Zij probeerde veel dingen alleen, maar faalde keer op keer. Zij heeft vele beproevingen ondergaan die voorkomen hadden kunnen worden en, ja, haar zonden bereikte Mijn neusgaten. Ziet u, deze Mijn dienaar moest tot het einde van zichzelf komen. Zij moest worden afgebroken, zo laag als zou kunnen. Zij had een oneindig aantal verschillende paden naar Mij kunnen kiezen, maar zij koos voor deze wereld al jaren. Toch kan Ik haar gebruiken. Haar reis zou iedereen hoop moeten geven, want als zij verlost kan worden, is Mijn verlossing voor iedereen.

Keer nu uw gezichten tot Mij, Mijn kinderen. Leg uw falen aan Mijn voeten. Begrijp, Mijn geliefden, dat als Ik haar kan gebruiken, Mijn gebroken kind, Ik iedereen kan gebruiken. Ik heb deze Mijn dienaar nooit opgegeven. Ik heb haar nooit verlaten. Ik had een plan voor haar, Mijn geliefden. En hoewel zij het grootste deel van haar leven voor dit plan was weggerend, ben Ik haar aan het herstellen. Ik laat haar nooit gaan. Als Ik haar zou kunnen herstellen, kan Ik zeker iedereen herstellen. Zij rende van Mij weg, Mijn geliefden, maar Ik verdroeg het met geduld. Zij kende Mijn waarheid, maar verhardde haar hart tot steen. Na verloop van tijd heb Ik het verzacht. Jaren en jaren heb Ik gewacht.

Mijn dienaar is verre van perfect, dit kan Ik u verzekeren. Maar Ik zie haar door een lens zo wit als sneeuw, want zij heeft Mijn bloedbedekking ontvangen. Zij wenst vaak dat zij terug kon gaan om veel van de dingen ongedaan te maken die zij in haar verleden heeft gedaan. Ik troost haar en vertel haar, zij is wie en waar zij is, en zij is wie en waar Ik wil dat zij is. Mijn herstelplan is voor al Mijn kinderen. Niemand is te ver heen. Ik heb niet één persoon opgegeven, en als Mijn dienaar verlost kan worden is Mijn verlossing voor iedereen.

Deze dienaar is niemand speciaal in uw wereld, maar Ik zou haar gevolgd hebben tot het einde van de Aarde om haar hart te herstellen. Ik volgde haar tot het einde van haarzelf, zodat Ik haar hart kan gebruiken. Niemand is buiten Mijn bereik, Mijn kinderen. Ongeacht waar zij ook zijn geweest of wat zij hebben gedaan. Ik ben een God van transformatie. Ik ben een God van herstel. Ik zal nooit een kind van Mij achterlaten waar Ik ze vond. Ik verlang naar uw hart en Ik ben zo dichtbij als de lucht die u inademt. Ontvang Mijn genade als deze Mijn schrijfster. Voel de omhelzing van Mijn liefde. Ik hou van u allemaal, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> me

YouTube

Psalm 40:2 (3)
Ezechiël 36:26-27
1 Timoteüs 1:15
1 Petrus 4:1-2

 

Advertisements