Bid in de GEEST

Rhema Woord
278pikelk –  12 december 2017
Vrij vertaald

Mijn dochter, schrijf Mijn woorden op voor mensen met oren om te horen. Mijn kinderen, veel dingen vinden plaats in Mijn bovennatuurlijke plaatsen; de oorlog in de hemel wordt nu uitvergroot. Dit gaat altijd over in het fysieke, en nu wordt meer en meer kwaad in uw Aarde losgelaten. U moet eraan denken, Mijn kinderen, dat steeds meer mensen van uw Aarde nu geestelijk wakker worden. Zij zien de tekenen van de eindtijd opstapelen en kunnen niet langer een oog dichtknijpen in onwetendheid. Velen van Mijn kinderen waarschuwen al vele jaren.

Zij horen Mijn waarschuwingen door Mijn Heilige Geest, Ruach Ha Kodesh, en hebben puzzelstukjes bij elkaar gelegd zodat ze een schets van Mijn plan kunnen zien. Velen zijn hun eigen weg gegaan bij het bepalen van Mijn plan en zijn zo ver weg gekomen; hebben veel data vastgelegd die nog niet zijn gebeurd en misleiden velen tot teleurstelling. Niemand kent de dag of het uur, maar, ja, velen krijgen puzzelstukjes voor het seizoen. Wees voorzichtig met specifieke data, Mijn wachters, want velen wachten met ingehouden adem op uw berichten en teleurstelling volgt wanneer uw data komen en gaan.

Ik moedig al Mijn kinderen aan om zich nu op hun individuele relaties met Mij te concentreren. Wees niet zo gefocust op Mijn precieze timing, maar focus op Mijn grote afbeelding. Richt u op het feit dat hoe meer tijd u doorbrengt in Mijn Woord en met Mij communiceert, hoe minder waarschijnlijk het zal zijn dat u onderhevig zal worden aan de angst waarmee de vijand u zeker zal proberen te overspoelen. De wereld probeert u af te leiden met dit feest seizoen, met politiek, met vermaak en met onnodige klusjes. Laat u niet afleiden, Mijn kinderen. Maak een dagelijkse verplichting om uw ogen op Mij te vestigen.

Alles wat er om u heen gebeurt is toegestaan, want Ik ben Mij scherp bewust van alles, tot aan het aantal haren op uw hoofd. Rust in Mij en Mijn vrede die al uw begrip te boven gaat. Want angst en frustratie zijn niet van Mij, maar van Mijn tegenstander, de duivel. Uw focus op Mij staat direct evenredig met het succes van uw reis naar Mij. Als u Mij uit uw leven haalt en wordt afgeleid door uw wereld, zult u onderworpen worden aan de aanvallen van de vijand en Mijn vrede verliezen. Onthoud, Mijn geliefden, focus op Mijn uitkomst.

Concentreer u op de plannen die Ik voor u heb en niet op de plannen van deze wereld. Wanneer u op het pad loopt dat Ik u heb voorgelegd, vermijdt u de valkuilen van deze wereld en blijft u in Mijn volmaakte vrede. Waar u ook mee worstelt, Mijn geliefden, denk eraan om deze dingen aan de voet van Mijn Troon te leggen. Er is geen probleem dat te groot of te klein is voor Mij om te hanteren. Sta Mij toe om uw kracht te zijn. Sta Mij toe om uw rust te zijn. Ik beloof u, Mijn kinderen, Ik sta aan uw zijde en u zult Mij ​​nu meer dan ooit nodig hebben als het gaat om beschermd te blijven tegen de vijand en zijn volgelingen.

Hij heeft zijn zinnen gezet op de kwetsbaren en zal hen vanuit elke hoek met angst aanvallen. Open uw hart en gedachten voor het feit dat Ik al Mijn kinderen een hemelse gebedstaal heb gegeven waarin zij voortdurend tot Mij kunnen bidden. De gebedstaal is voor iedereen onbekend, want het is een gebed dat door Mijn Heilige Geest is gebracht, en alleen Ik weet de betekenis ervan. Het is zo belangrijk dat u begrijpt  dat dit geen taal  van de mensheid is,  maar een boven­na­tuur­lijk geschenk dat aan Mijn kinderen wordt gegeven; niet bedoeld voor inter­pre­ta­tie. Het is een hemelse taal die de vijand niet kan decoderen.

Het is bedoeld om Mijn kinderen op te bouwen en hen te overspoelen in Mijn macht. Laat niemand u verwarren over dit onderwerp, want het is heel eenvoudig. Dit is een hemelse gebedstaal die aan Mijn eigen is gegeven en bedoeld als een privé-modus van communicatie die de vijand niet kan ontcijferen. Sommigen zullen proberen u te vertellen dat het een taal is van een ver land. Dit is niet waar, Mijn kinderen, want Satan kent elke aardse taal. Dit, Mijn kinderen, is Mijn hemelse taal die alleen door Mij wordt begrepen. Bid hierin, Mijn Heilige Geest taal, voortdurend nu, Mijn geliefden. Dit is een geschenk; ja, maar dit is niet alleen voor sommigen bedoeld.

Want als de Heilige Geest aan de binnenkant van u woont, hebt u deze taal. De boze valt dit op zoveel manieren aan met zoveel leugens en zoveel verwarring. Hier­over zou geen verwarring mogen bestaan, Mijn kinderen. Als u Mijn Heilige Geest hebt, hebt u deze taal. Het zal zich in u manifesteren als u het toelaat, want Ik zal het niet van u verwijderen. Het is een weergave van Mijn Heilige Geest in u, en het is zo belangrijk dat u het gebruikt. De doctrines van mensen hebben geprobeerd Mijn bovennatuurlijke taal te verpletteren en zijn zeer succesvol geweest met de hulp van de vijand om dit een verwarrend en soms taboe onderwerp te maken.

Laat u niet misleiden door de leugens van de vijanden, Mijn kinderen, want dit is zo’n eenvoudig concept. Leg alles wat u hebt geleerd opzij en kom rechtstreeks tot Mij hierover. Het is een geschenk dat al is gegeven aan een ieder met de Heilige Geest vervuld kind van Mij, maar toch hebben zovelen het pakket niet geopend. Open uw hart en gedachten nu voor Mijn waarheid, Mijn kinderen. Dit is een van de belangrijkste gereedschappen in deze tijd in uw Aarde. Sta niet langer toe dat de doctrines van mensen deze gave onderdrukken die Ik u heb gegeven. Kom rechtstreeks tot Mij met betrekking tot dit, en Ik beloof het u duidelijk te maken.

Naarmate meer en meer duisternis wordt vrijgegeven, zal dit geschenk steeds onschatbaar worden. Want wanneer u in uw hemelse taal bidt, wordt Mijn boven­na­tuur­lijke kracht vrijgegeven over u, uw leven en situaties. Geloof Mij nu, Mijn kinderen. Vertrouw niet op de mens. Kom naar Mij als u in de war bent, en laat niemand u bedriegen door te denken dat Mijn hemelse taal niet van vandaag is, of van de vijand, of van een van de vele andere leugens die de vijand gebruikt om u af te raden. U maakt deel uit van Mijn leger van licht, en dit is uw boven­na­tuur­lijke bescherming.

De vijand haat dit wapen meer dan enig ander en zal alles doen wat hij kan om deze bovennatuurlijke hemelse taal te onderdrukken van het ontsnappen van de harten en monden van Mijn kinderen. Verwar deze hemelse taal niet met talen van andere naties die werden gebruikt om over taalbarrières te communiceren. Het is niet hetzelfde. Verwar dit niet met het profeteren in tongen, want dit is ook een geschenk, maar het vereist een tolk en wordt gebruikt op specifieke tijden en in specifieke situaties.

Dit is anders, Mijn geliefden. Dit is Mijn hemelse gebedstaal die u wordt gegeven door Mijn Heilige Geest, Ruach Ha Kodesh. Het kan niet worden geïnterpreteerd of gehackt door de vijand. Het is een privé gebedstaal, en het is een hulpmiddel dat u hebt gekregen en dat zo belangrijk is in de tijd waarin u zich bevindt. Voordat u deze boodschap afwijst en spot met Mijn waarheid,  kom rechtstreeks naar Mij hier­over. Zoveel van uw gedachten zijn ge­pro­gram­meerd om dit te verwerpen en zijn in verwarring gebracht dat u in de verleiding zal komen om deze boodschap te negeren. Negeer dit niet, Mijn kinderen. Kom gewoon rechtstreeks bij Mij.

U hoeft geen handen van een mens op u gelegd te hebben om deze gift te ontvangen, want dat is een andere leugen die door de vijand naar voren is gebracht. Als u toestaat dat het stroomt, is het Mijn belofte dat het zal manifesteren. Het kan worden gefluisterd; het kan hardop worden uitgesproken; het kan gezongen worden, maar Ik smeek u om deze belangrijke gebedstaal deel te laten worden van wie u bent. Ik beloof u, deze hemelse gebedstaal zal u opbouwen en versterken van binnenuit. Ik beloof u, als u in Mijn hemelse gebedstaal bidt, verheerlijkt u Mij op een manier als geen ander.

Laat Mijn Heilige Geest u vervullen, Mijn kinderen, en laat Mijn hemelse gebeds­taal ontsnappen met uw adem. Dit zal licht vrij laten in uw leven en Mijn vrede in u brengen die alle begrip te boven gaat. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> Pray in the SPIRIT

YouTube

Romeinen 8:26-27
1 Korintiërs 12:10; 14:2-5, 14-15, 18-19, 21-22, 33, 39
Efeziërs 6:18

 

Advertisements