U Bent Van HEM!!

Rhema Woord
278pikelk –  22 november 2013
Vrij vertaald

Mijn kind, betwijfel je Mijn liefde voor jou? Onthoud dat jij je verantwoord aan Mij. Was je vergeten waar je vandaan kwam en waar je nu bent? Zou Ik je door deze dingen heen brengen waar Ik je doorheen heb gebracht als Ik geen plannen had om je te gebruiken? Ik bracht je hier, Mijn kind. Ik heb je precies waar Ik jou wil. Ik herstelde je gebroken hart en bracht je om dit werk te doen voor Mij. Je zou niet zo ver zijn gekomen, overgelaten aan je eigen plannen. Geen ruimte om te twijfelen aan Mij nu, Mijn dochter. Wanneer Ik je vraag om te schrijven, schrijf. Dit is Mijn roeping voor je nu. Lever Mijn berichten.

Laat Satan je niet doen twijfelen. Laat Satan je niet doen struikelen. Vind je kracht in Mij. Ik ben je Verlosser, en je bent gekocht en betaald door Mijn Bloed, en gewassen als puur en wit als sneeuw. Je verleden is het bewijs van de verlossing, want nu loop je in Mijn gerechtigheid. Alleen jij weet waar je geweest bent. Ik hou zo van je, Mijn dochter, en zou je niet misleiden op geen enkele manier. Stop niet met het leveren van Mijn berichten, terwijl jouw verzoening steeds dichterbij nadert elke dag. Ik wil dat allen Mijn boodschappen horen. Sommige mensen zullen alleen reageren op de waarschuwingen.

Ieder mens zijn hart is zijn eigen, totdat hij zich overgeeft aan Mij. Elk mens neemt een ander pad om tot Mij te komen. Sommige mensen reageren op Mijn liefde, met anderen kan het een reactie van vrees zijn. Jouw zelftwijfel kan niet in de weg staan van het uitbrengen van Mijn boodschappen nu. Het is je eigen trots dat gekwetst is. Sta in Mij en lever. Nu is niet het moment om terug te deinzen. Roep uit naar de vele schapen die berichten hebben om te delen. Je kunt de lengtes zien die Satan zal gaan om Mijn schapen te verpletteren en Mijn boodschappers te scheiden van de kudde. Band samen nu, Mijn kinderen.

Dit is een oproep aan u om samen te verbinden en de verslagenen te verslaan. Vast en bidt, en klop de geklopten. Mijn kinderen, Ik hou zo van u, en Ik wil dat u collectief naar voren marcheert nu. Sta samen in Mij. Ik hou van u, Mijn kinderen, en binnenkort zal Ik u dicht in Mijn boezem houden. >>>>> You Are HIS!!

YouTube

Advertisements