Onthul Hun Plan!

Rhema Woord
278pikelk –  19 november 2013
Vrij vertaald

Veel gebeurt in uw wereld op dit moment. De regeringen werken achter de schermen om de wil van het volk weg te nemen met geheime achterkamertjes deals die bemiddeld worden met de boze zelf. Uw regering is samengesteld uit 99% kwaad en zal ophouden te bestaan, want Ik kan het niet verteren wat het is dat ze aan het doen zijn in de naam van de prins van de lucht. Hun hoop voor hun toekomst is gebaseerd op de dood van velen in uw eens grote natie en de hele wereld. Hun haat voor u is wat hen drijft langs deze weg van vernietiging waar zij op zijn.

Zij denken dat ze verdienen en zal op een dag binnenkort hebben, uw land en de wereld aan zichzelf, een uitverkoren en heel weinig slechte mensen. Zij beramen en ze komen met manieren om te doden en de mensen in zoveel nood te brengen dat de mensen gewoon zullen opgeven en de dood willen. Zij willen geen Amerikaanse droom, zoals men placht te zeggen. Zij willen u allen in een nachtmerrie, schreeuwend voor een kruimel om te vallen van hun feest. Zij willen niets goed voor u tot op het punt van de dood. Hun haat voor u is tastbaar, en zij zullen door niets laten stoppen om het punt te bereiken waar velen van u uitgeroeid worden.

Degenen die bang zijn om te sterven, zullen leven als slaven om hen te dienen voor hun eigen behoud, het leven in het donker gewoon als slaven. Dit is het plan die uw regering en vele elites hebben voor u. U zult in holen wonen als slaven voor hen en hebt helemaal geen leven, alleen adem en een lichaam waarin u geen vrije wil kunt uitoefenen. Dit is hun plan voor alle mensen in de wereld en is het plan geweest sinds de val in de tuin. Satan is hun heerser, en hij weet dat hij verslagen is, maar hij blijft doorgaan met dit plan in uw eens grote natie en over de hele wereld.

Alleen de rijke en belangrijke mensen op de hoogte, begrijpen wat er gaat komen, en zij bereiden zich voor op wat ze geloven een utopie te zijn, eindelijk, alleen voor hen. Ik zal hun plan dwarsbomen, Mijn kinderen. Ik zal dit plan van hen verpletteren.  Net als bij  de bruiloft van  het Lam,  hebben zij een  groots banket ge­pland onder de grond van uw eens grote natie. Zij hebben de fijnste delicatessen opgeslagen en wachten op wat gaat komen om te worden losgelaten. Zij zullen ondergronds gaan en velen laten sterven.

Zij hebben decennia lang geweten wat er gaat gebeuren, aangezien ze verteld waren door de demonen van Satan. Zij geven valse evenementen vele malen zodat wanneer de tijd werkelijk komt, niemand voorbereid zal zijn. Maar nu zal dit gebeuren en u zult hen allemaal zien verdwijnen naar hun veiligheid ondergronds, terwijl u achtergelaten wordt om deze catastrofale gebeurtenis te confronteren. Maar wat zij niet weten is dat Ik Mijn kudde zal beschermen, en Mijn kudde zal niet geschaad worden, en zij zullen weer moeten opduiken. Het is Mijn belofte dat Mijn kinderen nooit meer geknecht zullen worden. >>>>> November 19, 2013 – No Title

YouTube

Advertisements