Houd uw Lamp Vol!

Rhema Woord
278pikelk –  5 maart 2013
Vrij vertaald

Leer van Mij, Mijn kinderen. Zie en erken de tekenen zoals ze zich ontvouwen in de wereld om u heen. De verlangens van uw hart zullen van u zijn wanneer u van Mij vraagt om u inzicht en wijsheid te geven. Deze dingen zal Ik niet onthouden van u. Mijn bruid moet worden opgeleid en wijsheid hebben. Mijn bruid moet worden voorbereid voor de komende dagen. Word niet lui, Mijn bruid. Word niet afgeleid en terug te keren naar de slechte wegen van deze wereld. Wees geduldig, want Mijn tijd om u tot Mijzelf te brengen zal snel komen. Kunt u niet de woorden van de profeten zien ontvouwen voor uw ogen?

Blijf gefocust op Jeruzalem. Dit is waar vele tekenen beginnen te ontvouwen. U bent Mijn wachters, en u bent om anderen te leiden om deze tijd te onderzoeken. Oh, Mijn mooie bruid, het is niet veel langer nu. Uw zuiveringsproces loopt snel ten einde. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Ik wil dat niemand van u ontmoedigd wordt, Mijn bruid. U bent bij de deur te wachten op de kreet van de vrienden van de Bruidegom. U moet nu standvastig in de Ruach Ha Kodesh zijn. Trek u terug van de zorgen van deze wereld terwijl het steeds verder ronddraait in het kwaad. Stel uzelf niet bloot aan het kwade vermaak. Stel uw verstand niet bloot aan de dingen die niet van Mij zijn. U hoort daar niet thuis.

U bent geen onderdeel van deze wereld. U kunt niet leven met één voet in deze wereld en één voet in Mij. Dit is niet waar u moet zijn. Focus op Mij nu. Wanneer u uitglijdt, keer onmiddellijk terug naar Mij. Er zijn meer demonen en volgelingen van Satan dan ooit tevoren op zoek naar wie ze kunnen verslinden. Houd uw lamp vol. Houd uw gedachten zuiver. Blijf nuchter. Denk niet dat u nog langer in de wereld kunt stoeien. De wereld is een speeltuin voor het kwaad. Het is niet een plek voor Mijn kinderen. Als Satans volgelingen een opening kunnen vinden om binnen te komen, zullen ze binnenkomen. Ga door u voor te bereiden voor Mij, Mijn bruid. Leer nu alles wat u kunt over uw Bruidegom, Mijn geliefden. >>>>> Keep Your Lamp Full!

YouTube