U bent MIJN Meesterwerk

Rhema Woord
278pikelk –  13 september 2014
Vrij vertaald

Mijn dochter, lever Mijn boodschap aan Mijn kinderen, die oren hebben om te horen. Mijn kinderen, identificeer de dingen die tussen ons komen, Mijn geliefden. Waar is uw focus  als die niet op  Mij en Mijn Woord  is geweest?  Mijn geliefden, voor­dat er een hongersnood slaat, maak Ik Mijn kinderen wakker en vertel ze om op te slaan, in dit geval op te slaan van Mijn Woord. Krijg het op elke manier u kunt, door te luisteren naar gezalfde leraren, door het bestuderen van Mijn Bijbel, doen van dagelijkse overdenkingen. Krijg het gewoon! Mijn woorden dienen als voedsel, voedsel voor de Heilige Geest in u.

U moet Mijn Heilige Geest toelaten om te werken in uw hart en uw geest om een nieuw manier van denken bij te brengen over Mij en onze relatie. Ik ben zeer praktijk gericht, als u Mij toestaat te zijn. Maar Mijn Heilige Geest is ook veel meer een Heer en zal niet met u bemoeien als u besluit om uw leven te lopen als een olifant in een porseleinwinkel. Vertrouw op Mij voor alles. Verneder uzelf en voeg Mij in als de nummer één Helper in alles wat u doet. Ik ben uw Vader en Ik hou heel veel van u, meer dan u kunt bedenken, maar tenzij Ik uitgenodigd ben en toegelaten in de keuzes van uw leven, zelfs de kleinste, kan Ik niet onderdeel van uw leven zijn zoals Ik zou moeten zijn.

Deze hele afhankelijkheid van Mij is geleerd. De meesten van Mijn kinderen handelen als pre-tieners, niet echt te willen ondernemen op hun eigen, maar dan springen met voeten eerst in situaties en beslissingen om hun onafhankelijkheid te bewijzen. Wanneer u uitgaat op uw eigen, is de wereld een slechte plek. Ik moet u vaak op uw gezicht laten vallen zodat u leert van uw fouten. Sommigen van uw fouten breken Mijn hart, maar omdat u hebt gekozen om van Mijn pad af te lopen, kan Ik alleen maar wachten tot u uw fouten inziet, u zich vernedert, en gewillig naar Mij terugkeert.

Deze tijden zijn heel moeilijk aan ons beiden, maar dienen als instrumenten om u te kneden en te vormen, en u te leren hoe belangrijk Ik ben in uw leven. De levens die u geleefd hebt zijn allemaal heel verschillend van elkaar, maar u zult binnenkort in staat zijn om terug te kijken en te zien hoe Ik elke berg en elke vallei gebruikte om u te vormen tot Mijn kind die naar Mijn hart is. Ieder kind van Mij verschilt sterk van de volgende. Een ieder moet worden gekneed en gevormd tot hun individuele ontwerp. Ik ken het aantal haren op elk van de hoofden van Mijn kinderen.

Ik weet ook hun uitkomsten en de meesterwerken. Ik zal onvermoeibaar werken om hen te kneden, en te vormen, en te boetseren daartoe. Ik zal u niet laten waar Ik u vond, Mijn geliefden, en hoewel de reis lang en moeilijk kan zijn, zal de pracht van elk van Mijn meesterwerken het wachten waard zijn. Ik hou van u, Mijn kinderen. Yahshua Ha Mashiach >>>>> You are MY Masterpiece

YouTube

Jesaja 64:8
Kolossenzen 2:6-15

Advertisements