Aan de Verlorenen en Mijn Kinderen

Rhema Woord
278pikelk – 16 januari 2013
Vrij vertaald

Dit bericht is aan de verlorenen en aan Mijn schapen. Aan de verlorenen, zonder Mij zullen ze deze dingen ervaren, omdat Ik hen niet kan helpen hun angst te onderdrukken als Ik niet in hen ben. Keer uw ogen naar Mij toe nu. Keer uw aangezicht naar Mij toe nu. Ik ben  niet langer  onderdeel van uw eens grote natie. Zeker, Ik ben in de harten van velen van uw landgenoten, maar Ik ben niet langer onderdeel van uw eens grote natie.

Aan Mijn Kinderen, houd uw lampen vol en laat u niet afleiden door wat er gaat komen. U moet Mijn waarschuwingen ontvangen zodat u voorbereid en niet bang zult worden. Ik heb de tijd laten passeren terwijl Mijn wachters Mijn bruid voorbereiden, maar nu worden de dingen niet op afstand gehouden. Alle dingen waarover u gewaarschuwd bent geweest zullen nu beginnen. Dit alles is in Mijn Woord, als u het opzoekt. Aardbevingen in diverse plaatsen; water dat over uw eens  grote natie  spoelt,  daarachter  een  grote  verwoesting  leggend;  barre weersomstandigheden; en extreem geweld in de steden en dorpen.

Al deze dingen hebben plaatsgevonden vanaf het begin, maar niet op deze manier. U zult zien dat de dingen veel erger zijn dan ze ooit in het verleden zijn geweest. De oogkleppen die op sommigen van u zijn gezet door de vijand zullen door Mij uitgerukt worden. Er zal geen plek zijn om te ontsnappen, en iedereen zal weten dat het begin van het einde hier nu is. De harten van de mensen zullen bezwijken van angst, en de chaos en verwoesting zullen alle delen van uw natie slaan, zelfs plaatsen niet aan uw kustlijn. Alle ogen zullen gericht zijn op de verwoesting, en uw eens grote natie zal zeer snel vallen.

U zult binnen een vijand hebben en het zal niet langer uw vrijheid zijn waar u voor zult vechten, maar uw leven. U zult al snel genoeg het begin zien van wat er zeker komt. Mijn kinderen zullen onder Mijn bescherming zijn. Mijn kinderen moeten niet bang zijn. Bruggen zullen vallen, snelwegen zullen afbrokkelen. Reizen zal zeer moeilijk worden gemaakt. Het leven zelf zal nooit meer hetzelfde zijn voor uw eens grote natie. U wordt verlaten door uw ambtenaren en aan uw  lot overgelaten om voor uzelf te zorgen. Uw slechte regering zal voor zichzelf zorgen. Er zullen niet meer mensen gered worden. Dat zal tot een einde komen.

Deze dingen zullen snel gebeuren. Luister naar wat Ik u vertel, Mijn schapen. Wees stil en luister naar Mijn stem. U zult worden beschermd. Luister naar Mij en dwaal nu niet af. Het is belangrijk dat u nu vasthoudt aan Mij. >>>>>To the Lost and to My Children

YouTube