Dringend, Niet Afzien!

Rhema Woord
278pikelk – 6 januari 2013
Vrij vertaald

Satan zal opkomen op al Mijn kinderen en onze families nu. U moet waakzaam zijn. Sta in Mij. De enige manier waarop u veilig bent is in Mij te staan. Ik heb de zaken onder controle, maar u moet niet afzien als het gaat om te verblijven in Mijn tegenwoordigheid. Een avontuur in de wereld en uw vlees kan nu ernstige gevolgen hebben. U wordt aangevallen omdat alle openingen zullen worden gebruikt. De aanvallen zijn extreem en zijn voorheen nog nooit zo geweest. Druk door in Mijn Woord, leer Mijn wegen. Uw leven is van Mij afhankelijk. Verlaat deze wereld en keer niet terug. Scheidt u af nu volledig.

Dit zal niet moeilijk zijn, want zoals de zaken lelijker en lelijker worden in deze wereld, zal het gemakkelijk voor u zijn om het te verlaten. Naarmate de tijd vordert zullen alle dingen van schoonheid vervagen, en grijs zal de meest voorkomende kleur worden. Laat uzelf niet meegezogen worden in de zonden van anderen, dit is niet aanvaardbaar. Sta standvastig in uw principes en vermijd de zonde tegen elke prijs. De tijd is zo kort en de bruid moet brandschoon zijn. Vraag de Ruach Ha Kodesh om u te helpen als u struikelt, op die manier zult u niet vallen. Hij zal uw steun zijn door alle verleiding. Open uw Bijbel en lees. Ik zal een heel nieuw licht werpen op wat u ziet. Laat heel weinig tijd verstrijken tussen onze tijd samen.

Ik ben een moeten als het gaat om het vernieuwen van uw kracht om te vechten tegen Satan en zijn volgelingen, die nu overal zijn. Ze zijn toegewezen om u neer te halen. Ze zullen de mensen niet aanvallen die ze al hebben, ze willen u. Als u in Mij woont zal Ik niet alleen u beschermen, maar u zult mateloos worden gezegend. Open de stroom van zegeningen in uw leven nu door in Mij te verblijven. Plaats Mij als eerste. Er is geen half of zelfs drie kwart van de weg,  Ik moet honderd procent van u hebben nu. Scheidt u volledig af van al het vuil van deze wereld. Blijf in Mij. Uw verlossing is nabij en Ik zal u uit deze wereld trekken en u direct plaatsen naast Mijn hart, als u Mij toestaat. Dus, sta Mij toe.  >>>>>Urgent Do Not Waiver!

YouTube

Advertisements