Eeuwige Rots

Rhema Woord
278pikelk –  23 november 2012
Vrij vertaald

De Heer der heerscharen wil dat Zijn schapen volledig op Hem vertrouwen nu. Werp uw zorgen van deze wereld weg. Richt uw ogen op Yahshua Ha Mashiach. Hij weet alle dingen. Hij voelt alle dingen, en Hij begrijpt precies waar u bent in uw wandel met Hem, in uw leven met Hem. Laat Hem uw zware last dragen. Laat Hem uw last op Zijn schouders nemen. Hij zal u uit de problemen tillen, en is zeer verheugd om u te zegeningen met alle hemelse zegeningen. Hij is uw sterkte en voorziening. Hij is uw moed in angst. Zijn liefde vult de harten van de eenzame.

Hij brengt vrede in tijden van chaos, hoop in tijden van wanhoop, vreugde in tijden van verdriet, wijsheid aan de dwaas. Hij plant zaden in vruchtbare bodem. Zijn wijngaard is vol van de beste vruchten. Hij is de machtige Herder aan Zijn kudde. Hij is het Lam die geleid werd naar de slacht, volmaakte offer voor de zonde. Hij is de almachtige Schepper van alles. In zijn handen is het lot van de levenden, het lot van de Aarde. Hij heeft de volledige controle. Hij weet het aantal haren op uw hoofd. Hij kent uw elke gedachte. Hij weet wanneer u pijn hebt. Hij heeft pijn met u.

Zijn luister is buiten alle menselijk begrip. Laat Hem voor u zorgen en u voeden totdat Hij komt om u te redden. Laat Zijn aangezicht over u lichten. Laat Hem uw elke stap sturen. Laat Hem uw donkerste uur verlichten. Hij zal uw hart en gedachten reinigen, als u Hem gewoon uitnodigt om dat te doen. Hij zal u verfijnen en perfectioneren. Hij is de Auteur van ons geloof. Zijn armen zijn om u heen gewikkeld. U bent onder Zijn hoede. Hij zal voor u zorgen als een liefdevolle vader zorgt voor zijn lang verloren zoon. Zijn diepten van liefde voor u heeft geen einde. Laat Hem uw richting zijn wanneer u geen andere hebt.

Hij zal u uit deze wereld halen. Zijn hart is voor u, niet tegen u. Hij geeft om de kleinste details van uw leven, laat Hem. Hij wil goede dingen voor u. U bent Zijn kind. Laat Hem u helpen, vraag gewoon. De tijd herkent hij niet, maar Hij ziet als wij geduldig zijn. Zijn Woord is hoe u tijd besteedt met Hem. Open Zijn Woord. Hij zal u nooit teleurstellen of in de steek laten. Laat Zijn ogen uw ogen zijn. Laat Zijn hart uw hart zijn. Laat de Ruach Ha Kodesh uw Gids zijn. Hij zal u nooit verlaten of in de steek laten. U bent nooit alleen. Wanneer de vijand aanvalt, gebruik Hem als uw Schild.

Bij twijfel, kijk omhoog. Laat Hem uw Gids zijn in alles wat u doet, om uw elke gedachte gevangen te houden en uw geest te verlichten. Voel Zijn liefde u omringen. De Ruach Ha Kodesh is een perfecte Heer. Hij moet uitgenodigd worden om uw constante Gids te zijn. Word niet meegezogen tot deze gebroken wereld. U bent niet van deze wereld. Dit is een tijdelijke plek voor u op uw reis naar huis. U loopt op een verlichte pad, blijf in het licht. Zet geen stap in de duisternis. Satan en zijn volgelingen wachten op een misstap, een opening om verwoesting in uw leven te brengen. Laat de Ruach Ha Kodesh uw elke keuze sturen.

Als u af zou stappen in de duisternis, keer snel terug naar het licht. Laat geen schuld­ge­voel en schaamte u van de Zoon weghouden. Hij is vergeving. Schuld­ge­voel en schaamte zijn niet van de Heer. Groei in wijsheid en begrip, en voed de verlorenen en hongerigen. Deel alles wat u hebt, want Hij heeft zoveel meer om u te geven. Deel uw schatten. Deel uw tijd. Deel uw liefde. Laat de Ruach Ha Kodesh al uw frustraties bedekken. Laat Hem de weg vooruit recht maken. Laat Hem uw reis naar huis een vreugdevolle maken. Roep Hem aan. Doe niets zonder Hem aan uw zijde. >>>>>November 23, 2012 – Rock Eternal

YouTube

Het boek van Jesaja

Advertisements