KIJK VOORUIT NAAR UW BELONING

Rhema Woord
278pikelk – 18 januari 2015
Vrij vertaald
Hebreeën 11.

Mijn dochter, schrijf deze woorden op voor degenen met oren om te horen. Mijn kinderen, weet dit, Mijn geliefden, dat Ik altijd met u bent en als u uw gevoelens en verlangens, en zelfs uw frustraties, met Mij deelt, ben Ik naast u en zal Ik luisteren en horen. Ik weet al alles over u, Mijn kinderen, maar voor u om deze dingen met Mij te delen is een daad van geloof dat Mijn hart verwarmt. Wanneer Mijn kinderen met Mij hun hoop en dromen en problemen delen, brengt het ons dichterbij, Mijn geliefden, en het bouwt eigenlijk uw geloof op.

Wanneer u met Mij alle dingen deelt wat er afspeelt in uw leven, de hele dag, elke dag, zal het u helpen, Mijn kinderen, omdat dit te beoefenen zal u dichter bij Mij brengen en u zult beginnen Mij in alles te herkennen. Om dit te doen vergt oefening. Ik ben niet alleen uw Vader een deel van de tijd, Ik ben een constant, en u hoeft niet alleen bij Mij te komen in berouw wanneer u van Mijn pad afstapt. Want als wij samen lopen met Mijn Heilige Geest, Ruach Ha Kodesh, als uw Gids, zal het heel zelden zijn dat u van Mijn pad afstapt.

Ziet u, Mijn kinderen, velen van u behandelen Mij als een verre Vader die geen contact heeft met uw realiteit, en u wendt u tot Mij in uw schuldgevoel en schaamte wanneer u reeds bent afgestapt van Mijn pad. U faalt om te zien dat Ik hier voor u permanent ben en u kunt helpen door elke situatie waarmee u geconfronteerd wordt. Als de wereld rondom u donker wordt is het zo belangrijk dat u weet dat Ik naast u ben om u te helpen, en u te helpen groeien in Mij. Ik zal u nooit verlaten of in de steek laten, Mijn geliefden. Ik ben dichter bij u dan enig aardse vader ooit kan zijn, en weet dat Ik precies weet waar u mee geconfronteerd wordt van minuut tot minuut.

Wanneer u deze dingen in uw leven tegenkomt die moeilijk lijken te zijn, keer ze onmiddellijk over naar Mij, want als u zo doet zult u Mijn bovennatuurlijke in actie zien over uw leven. Er is niets waarmee Ik u niet kunt helpen, Mijn kinderen. Ik ben niet alleen uw Schepper en Koning, maar Ik ben uw liefhebbende Vader met een hart voor een ieder van u die eeuwig in omvang en tijd is, houdt van u. Ik weet dat velen van u vermoeid worden maar denk eraan, Mijn geliefden, wanneer u uw schande omwille van Mij van grotere waarde acht dan de schatten van uw wereld, zult u lopen in Mijn gerechtigheid.

Kijk vooruit naar uw beloning, Mijn kinderen, want het is niet een belofte om verbroken te worden en u zult geen spijt krijgen voor uw geduld. Ik hou van u, Mijn kinderen. Loop elke stap in de gerechtigheid die Ik voor u kocht. Liefs, Yahshua Ha Mashiach >>>>>
LOOK AHEAD TO YOUR REWARD

YouTube

Advertisements