WAARSCHUWING!

Rhema Woord
278pikelk – 11 maart 2015
Gegeven in februari – ONDERSCHEIDT BIDDEND, ALSTUBLIEFT.
Vrij vertaald

U7Fc1sy5SCUDIu4tlJY3_NY_by_PhilippHenzler_philmotion.deMijn dochter, schrijf Mijn woorden op. U zult een groot leed spoedig zien komen op uw natie, Mijn kinderen. Ik zeg dit niet om u bang te maken maar opdat u zich kunt voorbereiden. Naties zullen tegen naties opstaan, en uw natie zal het doelwit zijn. Uw natie floreerde en had voorspoed voor generaties nu. Sinds de geboorte van Mijn natie Israël heeft uw eertijds grote natie haar groei en voorspoed gesteund en aangemoedigd. Uw leiders nu zijn anders. Zij wensen heimelijk voor de ondergang van de appel van Mijn oog.

Ze worden nu steeds harder bij hun behandeling van Mijn Israël, en hiervoor zal uw eens grote natie de gevolgen ondervinden. Het komt spoedig, Mijn kinderen. Terreur zal toeslaan op uw kusten en in het centraal gebied van uw eens grote natie. Ze zullen het ondenkbare doen aan uw mannen, vrouwen, en kinderen, en zelfs wanneer uw autoriteiten proberen in te grijpen zullen ze geenszins deze gruweldaad voorkomen. Velen zullen sterven in de handen van de weinig. Uw land zal veranderen vanaf dat moment en zal nooit terugkeren naar de manier die u eens was.

U zult niet langer het gevoel van veiligheid hebben waar u aan gewoon was geworden. Niets in de buurt van deze omvang heeft op het wereldtoneel voorgedaan, en het zal worden dat uw leiders verbluft zijn wanneer ze proberen te onderzoeken hoe een dergelijke gebeurtenis kan zijn georkestreerd. Er zal niet een maand onaangetast worden door deze gebeurtenis, en dit zal velen veroorzaken terug te keren naar hun geloof. Nog meer zullen vasthouden aan hun trots en blijven beroepen op hun menselijke leiders om dingen op te lossen.

Vergeet niet, Mijn kinderen, om de Nieuwe Wereldorde in te luiden moet er een reden zijn. Deze gebeurtenis zal de voorloper worden van een geldloze systeem en het merkteken van het beest. Deze gebeurtenis zal uw financiële systeem naar zijn knieën brengen en, althans voor een tijd, zal contant geld de enige manier zijn om zaken af te handelen. U zult velen van Mijn boodschappers hiermee horen rennen nu, Mijn geliefden. De tijd is kort en de klok tikt.

Al Mijn kinderen die zich hebben voorbereid op deze eindtijd, Mijn wachters op de muur, zullen gebruikt worden om Mijn eeuwige plan aan de verlorenen te verspreiden en hen te waarschuwen tegen het nemen van het merkteken. Wanneer ze proberen om krediet te herstellen zal de enige manier om zaken af te handelen dit merkteken zijn. Vele wanhopige en hongerige mensen zullen het ontvangen, maar Mijn boodschappers zullen Mijn woord uitbrengen aan velen en velen zullen Mijn waarschuwing horen.

Mijn wachters zijn goed op de hoogte en kunnen de verandering in hun geesten voelen dat de tijd voor verandering snel komt op uw Aarde. Er zal de initiële aanval op uw centraal gebied en op uw kustlanden zijn door beide boosdoeners, en uw natie zal lijden onder klimaat chaos. De psyche van het Amerikaanse volk zal afnemen en de eertijds voorspoedige en vruchtbare natie zal hopeloos zwaaien in de storm. Deze dingen moeten gebeuren, Mijn kinderen. Bereidt u voor! Bereidt u voor! Bereidt u voor!

Wanneer u deze dingen het minst verwacht, verwacht ze. Besteed geen tijd om de doden te rouwen, maar werk om de levenden te waarschuwen. De mensen zullen verlangen naar de manier waarop het vroeger was. Waarschuw hen dat die dagen voorgoed voorbij zijn. >>>>>WARNING!

YouTube

Psalm 23, 91
Jesaja 3:10